Apelati sau scrieti pentru detalii

Michelin Pilot Alpin 5 SUV 255/55 R18 109V

Cod produs: МШЛ-304
Producător: Michelin

3.820,00 лей
Цены и наличие товара на сайте могут быть неактуальными! В связи с повышением цен на энергоресурсы и не только . Работы по обновлению ведутся непрерывно. Стоимость и наличие товара уточняйте у менеджера

Vi s-a părut mai ieftin?

Brief Attributes

Țara de producție - Europa
Lățimea profilului - 255 мм
Înălțimea profilului anvelopei - 55
Diametru - 18 "
Sezonalitate - Iarna
Indicele de viteză - V
Indicele de sarcina - 109
See all attributes


Cumpără anvelope michelin pilot alpin 5 SUV 255/55 R18 109V la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova. Michelin Pilot Alpin 5 SUV 255/55 R18 109V la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova.


Michelin Pilot Alpin 5 SUV 255/55 R18 109V

Michelin Pilot Alpin 5 SUV - anvelope de iarnă pentru SUV-urile urbane Michelin Pilot Alpin 5 SUV este modelul anului 2018. Aceste anvelope se disting prin manevrare precisă și comportament previzibil pe asfaltul umed, rece, aderență excelentă și frânare eficientă pe zăpadă. Inginerii Michelin au proiectat un model cu nivel ridicat de confort, optimizându-i totodată eficiență energetică. Modelul Michelin Pilot Alpin 5 SUV are designul cauciucului Alpin 5 pentru autoturisme și o structură interioară armată pentru automobile cu un tonaj şi o putere mai mare. Desenul simetric al benzii de rulare a modelului cu o porţiune mare de profilul negativ asigură echilibrul optim al performanțelor pe drumurile uscate, umede și înzăpezite. Canelura centrală și mulţimea de caneluri de drenare largi, îndreptate spre centru, cresc rezistența anvelopei la acvaplanare și contribuie la depășirea cu siguranţă a tronsoanelor de drum acoperite de zăpadă. Lamelele tridimensionale adânci reduc deformarea blocurilor de rulare la deplasarea în mare viteză și îmbunătățesc manevrabilitatea în toate condițiile meteorologice pe timp de iarnă. Tehnologia Premium Touch conferă acestei serii de modele un „efect de catifea”, propriu modelelor de anvelope clasa premium. Compusul de cauciuc îmbunătățit cu silice și polimeri funcționali sporește fiabilitatea contactului anvelopei cu suprafața umedă a drumului și reduce rezistența la rulare. Începând cu luna iulie 2018, anvelopele de iarnă Michelin Pilot Alpin 5 SUV au fost alese de companiile Mercedes, BMW, Porsche și Audi ca fiind echipamentul principal pentru o serie de modele de autovehicule cu centrul de greutate ridicat. 


Specificații pentru anvelope
Țara de producție Europa
Lățimea profilului 255 мм
Înălțimea profilului anvelopei 55
Diametru 18 "
Sezonalitate Iarna
Indicele de viteză V
Indicele de sarcina 109

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!