Apelati sau scrieti pentru detalii

Michelin Alpin 6 225/55 R17 97H

Cod produs: МШЛ-252
Producător: Michelin

3.350,00 лей
Цены и наличие товара на сайте могут быть неактуальными! В связи с повышением цен на энергоресурсы и не только . Работы по обновлению ведутся непрерывно. Стоимость и наличие товара уточняйте у менеджера

Vi s-a părut mai ieftin?

Brief Attributes

Țara de producție - Europa
Lățimea profilului - 225 мм
Înălțimea profilului anvelopei - 55
Diametru - 17 "
Sezonalitate - Iarna
Indicele de viteză - H
Indicele de sarcina - 97
See all attributes


Cumpără anvelope michelin alpin 6 225/55 R17 97H la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova. Michelin Alpin 6 225/55 R17 97H la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova.


Michelin Alpin 6 225/55 R17 97H

Anvelopele Michelin Alpin 6 sunt un model de iarnă fără șuruburi, o versiune îmbunătățită a Alpin 5, care oferă o deplasare și o performanță mai bună pe drumurile pavate curățate în mod regulat. Aceste anvelope au următoarele avantaje:

  • Structură inovatoare a benzii de rulare. Principala sa caracteristică este modelul care se schimbă în funcție de gradul de uzură. Tehnologia se numește EverGrip și permite apariția canelurilor largi pe suprafața anvelopei pe măsură ce se poartă. Cu alte cuvinte, elementele de drenaj „ascunse” inițial sunt dezvăluite la suprafață, ceea ce garantează stabilitatea indicatorilor funcționali pe întreaga perioadă operațională.
  • Compoziție îmbunătățită. Prezența siliciului împiedică întărirea anvelopei la îngheț, iar polimerii funcționali și plastifianții speciali cresc rezistența la uzură, previn crăpăturile și rupturile.
  • Sorbire densă, datorită căreia anvelopele rezistă efectiv la derapare pe drumurile de iarnă.
  • Disponibilitatea indicatorilor de uzură care vă permit să monitorizați vizual starea anvelopei și să determinați necesitatea înlocuirii la timp.

Specificații pentru anvelope
Țara de producție Europa
Lățimea profilului 225 мм
Înălțimea profilului anvelopei 55
Diametru 17 "
Sezonalitate Iarna
Indicele de viteză H
Indicele de sarcina 97

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!