Apelati sau scrieti pentru detalii

Michelin Alpin 6 215/60 R16 99H

Cod produs: МШЛ-573
Producător: Michelin

3.100,00 лей
Цены и наличие товара на сайте могут быть неактуальными! В связи с повышением цен на энергоресурсы и не только . Работы по обновлению ведутся непрерывно. Стоимость и наличие товара уточняйте у менеджера

Vi s-a părut mai ieftin?

Brief Attributes

Țara de producție - Europa
Lățimea profilului - 215 мм
Înălțimea profilului anvelopei - 60
Diametru - 16 "
Sezonalitate - Iarna
Indicele de viteză - H
Indicele de sarcina - 99
See all attributes


Cumpără anvelope michelin alpin 6 215/60 R16 99H la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova. Michelin Alpin 6 215/60 R16 99H la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova.


Michelin Alpin 6 215/60 R16 99H 

Michelin Alpin 6 – anvelope pentru ierni blânde Michelin Alpin 6 (abreviat A6) - prezentate în luna martie 2018 – sunt un model de anvelope necramponate de tip european, create pentru exploatare în condiţii de climă dulce. Ele garantează o aderenţă excelentă şi frânare eficientă pe zăpadă, fiind stabile şi uşor de manevrat pe asfaltul umed, remarcându-se prin mers silenţios, confort acustic şi eficacitate energetică. Tehnologia EverGrip oferă, chiar dacă anvelopele Michelin A6 sunt uzate, un contact maximal fiabil cu drumurile pe timp de iarnă. Când se ajunge la un anumit nivel de uzură, „se deschid” canelurile largi de drenaj, care până atunci erau ascunse. Lamelizarea sporită a secţiunii centrale a protectorului optimizează aderenţa pe direcţie longitudinală şi transversală, iar blocurile robuste ale zonelor de umăr facilitează manevrele la deplasarea cu viteză înaltă. Amestecul de cauciuc Michelin Alpin А6, care pe lângă compuşi de siliciu „silica”, conţine plastifianţi speciali şi polimeri funcţionali, măreşte atât tracţiunea pe zăpadă, proprietăţile de aderenţă pe suprafaţa uscată şi umedă, cât şi randamentul combustibilului şi rezistenţa la uzură a benzii de rulare. Rezistența la îngheț a compoziției de cauciuc are un efect pozitiv asupra caracteristicilor de controlabilitate a anvelopei la temperaturi joase. Testele de antevânzare pentru produsul lider al sezonului rece 2018/2019, efectuate de experţii TÜV SÜD în decembrie 2017 – ianuarie 2018, au demonstrat că anvelopele posedă un şir de caracteristici competitive. Dinamica accelerării şi forţa de tracţiune a anvelopelor Alpin din generaţia a şasea sunt mai înalte decât la concurenţi. Iar încercările la durabilitate, efectuate în condiţii de laborator, promit un termen mai îndelungat de exploatare pentru Michelin Alpin 6.

Specificații pentru anvelope
Țara de producție Europa
Lățimea profilului 215 мм
Înălțimea profilului anvelopei 60
Diametru 16 "
Sezonalitate Iarna
Indicele de viteză H
Indicele de sarcina 99

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!