Apelati sau scrieti pentru detalii

Lassa Snoways 4 225/45 R17 94V

Cod produs: ТШЛ-415
Producător: LASSA

1.480,00 лей
Цены и наличие товара на сайте могут быть неактуальными! В связи с повышением цен на энергоресурсы и не только . Работы по обновлению ведутся непрерывно. Стоимость и наличие товара уточняйте у менеджера

Vi s-a părut mai ieftin?

Brief Attributes

Țara de producție - Turcia
Lățimea profilului - 225 мм
Înălțimea profilului anvelopei - 45
Diametru - 17 "
Sezonalitate - Iarna
Indicele de viteză - V
Indicele de sarcina - 94
See all attributes


Cumpără anvelope lassa snoways 4 225/45 R17 94V la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova. Lassa Snoways 4 225/45 R17 94V la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova.


Lassa Snoways 4 225/45 R17 94V

Lassa Snoways 4 este o soluție optimă și atractivă din punct de vedere financiar pentru cei care îşi doresc anvelope cu performanță echilibrată, cu capacitate de frânare rapidă și comportament previzibil stabil. Inginerii au obținut o manevrabilitate excelentă a acestei anvelope pe o suprafață umedă și rezistență ridicată la acvaplanare. Aceste proprietăți ale anvelopei sunt asigurate de canelurile care se extind spre zonele umărului, înlăturând apă, crestăturile laterale transversale largi, care apar în blocurile de umăr și blocurile ușor modificate ale părții centrale a benzii de rulare. O suprafață de rulare simetrică direcționată, cu un aranjament în formă de V, asigură evacuarea rapidă a zăpezii, a apei și a lapoviţei din zona de contact. Banda de rulare profundă a modelului asigură o frânare clară pe zăpadă. Lamelarea densă a numeroaselor blocuri ale benzii de rulare crește numărul marginilor de angrenare. Ele îmbunătățesc semnificativ stabilitatea direcțională și precizia reacțiilor anvelopelor pe drumurile de iarnă. Designul lamelar tridimensional susține rigiditatea benzii de rulare. Compoziția îmbunătăţită a cauciucului de la Snoways 4 cu conţinut sporit de silică garantează elasticitatea benzii de rulare rămâne chiar şi la temperaturi foarte scăzute şi îmbunătăţeşte aderenţa anvelopei în condiții umede. 

Specificații pentru anvelope
Țara de producție Turcia
Lățimea profilului 225 мм
Înălțimea profilului anvelopei 45
Diametru 17 "
Sezonalitate Iarna
Indicele de viteză V
Indicele de sarcina 94

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!