Apelati sau scrieti pentru detalii

Lassa Competus Winter 2 235/70 R16 106H

Cod produs: ТШЛ-322
Producător: LASSA

2.250,00 лей
Цены и наличие товара на сайте могут быть неактуальными! В связи с повышением цен на энергоресурсы и не только . Работы по обновлению ведутся непрерывно. Стоимость и наличие товара уточняйте у менеджера

Vi s-a părut mai ieftin?

Brief Attributes

Țara de producție - Turcia
Lățimea profilului - 235 мм
Înălțimea profilului anvelopei - 70
Diametru - 16 "
Sezonalitate - Iarna
Indicele de viteză - H
Indicele de sarcina - 106
See all attributes


Cumpără anvelope lassa competus winter 2 235/70 R16 106H la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova. Lassa Competus Winter 2 235/70 R16 106H la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova.


Lassa Competus Winter 2 235/70 R16 106H

Anvelopele de iarnă Lassa Competus Winter 2 au câștigat popularitate în rândul conducătorilor de autoturisme, datorită calității lor de cea mai înaltă calitate. Acest model este excelent pe zăpadă și are o aderență incredibilă în viraje. În primul rând, performanța excelentă de conducere este asigurată de compozia de amestec din cauciuc. Cauciucul natural din pereți laterali înmoaie anvelopele din zona laterală, astfel încât roțile nu se deformează în timpul conducerii și reacționează la fiecare denivelare destul de acceptabil. Dioxidul de siliciu contribuie la rezistența la îngheț și crește durata de viață a anvelopei. Cauciucul răspunde în mod adecvat la fluctuațiile de temperatură, prezentând performanțe tehnice ridicate, indiferent de acestea. Blocurile centrale formează o creastă continuă monolitică care oferă stabilitate direcțională, răspuns la direcție și un nivel de zgomot relativ scăzut atunci când conduceți pe asfalt. Două canale largi longitudinale pe zonele umerilor protejează vehiculul de acvaplanare. Lassa Competus Winter 2 este un model foarte reușit.


Specificații pentru anvelope
Țara de producție Turcia
Lățimea profilului 235 мм
Înălțimea profilului anvelopei 70
Diametru 16 "
Sezonalitate Iarna
Indicele de viteză H
Indicele de sarcina 106

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!