Apelati sau scrieti pentru detalii

Linglong XL Green-Max All season 215/65 R16 102V

Cod produs: 221013959
Producător: LingLong

1.750,00 лей
Цены и наличие товара на сайте могут быть неактуальными! В связи с повышением цен на энергоресурсы и не только . Работы по обновлению ведутся непрерывно. Стоимость и наличие товара уточняйте у менеджера

Vi s-a părut mai ieftin?

Brief Attributes

Țara de producție - China
Lățimea profilului - 215 мм
Înălțimea profilului anvelopei - 65
Diametru - 16"
Sezonalitate - All season
Indicele de viteză - V
Indicele de sarcina - 102
See all attributes


Cumpără anvelope Linglong XL Green-Max All season 215/65 R16 102V la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova. Linglong XL Green-Max All season 215/65 R16 102V la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova.


Parametrii anvelopelor auto Linglong XL Green-Max All season 215/65 R16 102V

Cauciucurile Linglong XL Green-Max All season 215/65 R16 102V de teren sunt proiectate dupa tehnologii contemporane si se recunosc ca cele mai performante pe piata est-europeana. La elaborarea acestor anvelope un accent substantial a fost stabilit pe cresterea parametrilor de mobilitate. In consecinta anvelopele Linglong XL Green-Max All season 215/65 R16 102V se prezinta excelent pe drumuri off-road. Linglong XL Green-Max All season 215/65 R16 102V cuprinde confortabilitate, insusiri eficiente de adeziune, si concomitent, trainicie pe o lunga perioada de timp.

Caracteristicile fundamentale ale Linglong XL Green-Max All season 215/65 R16 102V

  • un grad minimal de zgomot;
  • o sofare foarte comoda pe orice traseu dificil;
  • design atragator.

Schema actualizata a benzii de rulare permite o conducere fiabila pe orice drum off-road. Linglong XL Green-Max All season 215/65 R16 102V are in componenta benzi tridimensionale, iar din acest motiv, acest model de pneuri se desfigureaza mai putin la viteze mari. In concluzie, aceasta particularitate marcheaza in mod pozitiv mobilitatea autoturismelor SUV in procesul sofarii.

La crearea acestui tip de cauciucuri de teren, au fost utilizate cele mai noi inovatii din industrie. Doar prin intermediul acestor tehnologii au fost inventate lamelele tehnologice tridimensionale. In cazul in care cumparati un nou set de pneuri pentru SUV-uri in magazinul online Atuoshina.md, cu livrare in Moldova, veti putea observa in mod individual insusirile excelente de exploatare. Anvelopele contin lamele mai lungi care se maresc in procesul exploatarii. Din acest motiv sunt conservate parametrii de aderenta la aceeasi treapta ca si in cazul cauciucurilor auto noi pentru SUV-uri.

Structura profilului benzii de rulare a fost optimizata, iar din acest motiv, cauciucurile Linglong XL Green-Max All season 215/65 R16 102V asigura o mobilitate excelenta pe orice carosabiloff-road. in linii generale, aderenta anvelopelor pentru autoturisme 4X4 este analizatadupa urma lasata pe fisia traseului. Cu cit este mai evidentiata amprenta anvelopelor, cu atit e mai performanta adeziunea. In acest mod se demonstreaza ca lamele evacueaza noroiul de pe anvelope. In consecinta, se intelege faptul ca sarcina de greutate a vehiculului este extinsa in mod uniform pe toata fisia de contact a anvelopei.

Specificații pentru anvelope
Țara de producție China
Lățimea profilului 215 мм
Înălțimea profilului anvelopei 65
Diametru 16"
Sezonalitate All season
Indicele de viteză V
Indicele de sarcina 102

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!