Apelati sau scrieti pentru detalii

Linglong Green-Max Winter Grip 2 175/65 R15 84T

Cod produs: 221020183
Producător: LingLong

1.160,00 лей
Цены и наличие товара на сайте могут быть неактуальными! В связи с повышением цен на энергоресурсы и не только . Работы по обновлению ведутся непрерывно. Стоимость и наличие товара уточняйте у менеджера

Vi s-a părut mai ieftin?

Brief Attributes

Țara de producție - China
Lățimea profilului - 175 мм
Înălțimea profilului anvelopei - 65
Diametru - 15"
Sezonalitate - Iarna
Indicele de viteză - T
Indicele de sarcina - 84
See all attributes


Cumpără anvelope Linglong Green-Max Winter Grip 2 175/65 R15 84T  la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova. Linglong Green-Max Winter Grip 2 175/65 R15 84T la prețuri accesibile, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova.


Parametrii anvelopelor auto Linglong Green-Max Winter Grip 2 175/65 R15 84T

Cauciucurile Linglong Green-Max Winter Grip 2 175/65 R15 84T de teren sunt proiectate dupa tehnologii contemporane si se recunosc ca cele mai performante pe piata est-europeana. La elaborarea acestor anvelope un accent substantial a fost stabilit pe cresterea parametrilor de mobilitate. In consecinta anvelopele Linglong Green-Max Winter Grip 2 175/65 R15 84T se prezinta excelent pe drumuri off-road. Linglong Green-Max Winter Grip 2 175/65 R15 84T cuprinde confortabilitate, insusiri eficiente de adeziune, si concomitent, trainicie pe o lunga perioada de timp.

Caracteristicile fundamentale ale Linglong Green-Max Winter Grip 2 175/65 R15 84T

  • un grad minimal de zgomot;
  • o sofare foarte comoda pe orice traseu dificil;
  • design atragator.

Schema actualizata a benzii de rulare permite o conducere fiabila pe orice drum off-road. Linglong Green-Max Winter Grip 2 175/65 R15 84T are in componenta benzi tridimensionale, iar din acest motiv, acest model de pneuri se desfigureaza mai putin la viteze mari. In concluzie, aceasta particularitate marcheaza in mod pozitiv mobilitatea autoturismelor SUV in procesul sofarii.

La crearea acestui tip de cauciucuri de teren, au fost utilizate cele mai noi inovatii din industrie. Doar prin intermediul acestor tehnologii au fost inventate lamelele tehnologice tridimensionale. In cazul in care cumparati un nou set de pneuri pentru SUV-uri in magazinul online Atuoshina.md, cu livrare in Moldova, veti putea observa in mod individual insusirile excelente de exploatare. Anvelopele contin lamele mai lungi care se maresc in procesul exploatarii. Din acest motiv sunt conservate parametrii de aderenta la aceeasi treapta ca si in cazul cauciucurilor auto noi pentru SUV-uri.

Structura profilului benzii de rulare a fost optimizata, iar din acest motiv, cauciucurile Linglong Green-Max Winter Grip 2 175/65 R15 84T asigura o mobilitate excelenta pe orice carosabiloff-road. in linii generale, aderenta anvelopelor pentru autoturisme 4X4 este analizatadupa urma lasata pe fisia traseului. Cu cit este mai evidentiata amprenta anvelopelor, cu atit e mai performanta adeziunea. In acest mod se demonstreaza ca lamele evacueaza noroiul de pe anvelope. In consecinta, se intelege faptul ca sarcina de greutate a vehiculului este extinsa in mod uniform pe toata fisia de contact a anvelopei.

Specificații pentru anvelope
Țara de producție China
Lățimea profilului 175 мм
Înălțimea profilului anvelopei 65
Diametru 15"
Sezonalitate Iarna
Indicele de viteză T
Indicele de sarcina 84

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!